fredag 14 november 2008

Fredag den 13e..eller 14e iaf

Det regnar över Stockholm idag..lite som den där gamla Carola låten.

Den här helgen skulle jag vilja skita i "utelivet" för en gångs skull och bara jobba på låtar. Just nu har jag nämligen fler beats än jag har verser. Har blivit bombad med bra beats från folk på sistone. Måste låsa in mig och se till att få den här skiten skriven!

Om folk undrar varför den tredje videon från "Glöd" ännu inte dykt upp så är svaret detta: I början stod det klart att vi skulle göra "Staden Brinner" som tredje singel. Vi snackade med en fett grym animations snubbe som skulle göra den helt filmisk och galen. Det blev av olika anledningar inte av. Väldigt synd.

Sen bestämde vi oss för att göra "Växer Aldrig Upp", snubben vi skulle göra den med jobbade fram ett manus som inte riktigt matchade vår vision för låten..så det blev inte av heller.

Nu får vi se huruvida det blir en video på något från "Glöd" eller om det blir på en helt ny grej från vårt kommande Hemmalaget mixtape/projekt. Har ju ett gäng nya låtar att välja ifrån. Vi ska slutföra det så snart Taro kommer hem från sin världsturné.

Ska försöka filma lite i helgen i studion.

Dagens låt: Slim Thug "I Run"..eller Kanye West "Streetlights"

1 kommentar:

Anonym sa...

låter nice de