tisdag 6 januari 2009

2008 i bilder

Datagudarna är inte på min sida just nu. Har en potentiell krasch på gång här hemma, försöker rädda all musik och alla mina bilder..det tar ett år ju.

Jag hade tänkt försöka sammanfatta mitt 2008 i några bilder precis som förra året, blev lite försenat men här kommer det:Jag och Eye N I surrade lite för MTV i våras"Aavisst" videoinspelningen på filmhusetI studion med Adams-Ray och spelade in låten "Balans"Semestertider!"Ta Det Till Skyn" videoinspelningen med Adam och Danza. Varmaste vårdagen nånsin?På toppen av världen med SexfemmanPå scen i Kungsträdgården på Ung-08080808 va en galen kväll! Ser ganska lugnt ut på bilden dock hehe.Taro, Nutta och Amir på Jigga konserten. Bra kväll.Jag, Sexfemman, Stuffe och Jerre på en tennisplan..nog sagt."Glöd" releasen på Six Feet Down"HL Stil"På klubben "Clap To This" i Uppsala. Tungt!Dom här två va skitsofta.Med Fu Dogg på en av hans utställningar här i stan

6 kommentarer:

Easy P sa...

Bra år, men 2009 blir ännu bättre!!!

Brownbeauty sa...

2008 hade najsa bilder att erbjuda, bra jobbat mannen! Men nu e det fan nytt år med nya tag, låt oss göra ännu mera karriär på varsitt håll och område!! Håller tummarna för dig under 2009.

Nu jävlar ska det ROCKAS FETING mycket!

Anonym sa...

hahah fu dog, vart tog du vägen?!
/B

P Gonzarelli sa...

han e i Skåne i ett par såna där "jag bryr mig inte om nånting" byxor som e nerskvätta med målarfärg.

Naouras sa...

HAHAHAH! Jag dricker stulen pangpang!

Anonym sa...

Den här bloggen är fantastisk. Det finns ofta alla rätt info på förslagen från mina fingrar. Tack och sköta den överlägsna arbete!