tisdag 15 januari 2008

L.E.G.A.V.



LEGAV är en grupp som består/bestod utav Knubbe och Sexfemman.Dom är för tillfället inte så aktiva som grupp då Knubbe har flyttat till Skåne och Sexfemman gör sin grej här uppe i Sthlm. Dom har aldrig lyckats få ut så mycket även fast det finns ganska många knastriga inspelningar på vift med dom.
För några år sedan runt 2003-2004 sammanställde LEGAV dock sin mytomspunna ep "4 spår på 4 år". Den är lite av en raritet och därför tänkte jag langa den här.
Den har gäster som Fattaru-Mackan och yours truly dvs Gon Jovi.Hela ep´n är producerad av en snubbe som heter Steffo för soulschool, han jobbade b.la med Veronica Maggio på hennes första album som producent och låtskrivare.
Dra ner den och vibba på den.
LEGAV 4 SPÅR PÅ 4 ÅR

6 kommentarer:

Anonym sa...

Shit, första gången jag hittade till din blogg. Hittade 2 nya låtar (för mig) också, armbåga dig fram och d inte mer än rätt. Fyfan vilka bra låtar, det är så det ska låta när gon kickar!
peach!

P Gonzarelli sa...

Kul att du hittade hit!!
Fortsätt kolla in!

Amir sa...

jah har en hel drös LEGAV-grejer på min ipod. Man skulle kunna säga att de är något av stockholm svar på UGK. ska se om knubbe e roine ger oss rättigheter att lägga upp grejerna på bloggen.

Anonym sa...

haha fett

Anonym sa...

lägg upp skiten då!!

P Gonzarelli sa...

såja...lugna sig