onsdag 30 januari 2008

Det regnar i sthlm


Imorn ska vi mastra första singeln...det känns bra.
Att sammanställa ett album är verkligen en jävla resa, att få tag på folk och få dom att bli synkade är inte alltid det lättaste. Albumet är dock så gott som klart nu, förutom några mixar. Har fortfarande några snubbar att stressa kvar sen är det en "wrap" som man säger. Ett år tog det nästan.
Tur att jag har folk som Taro och Astma som är synkroniserade och som levererar vid slutet av dan varje gång. Hade varit svårt annars.
Skivan känns verkligen ny och fräsch och det ska bli kul att låta folk utanför min närmaste krets höra den.
Strax langas det upp ett till videoklipp från studion.
Fred till gudarna.

tisdag 29 januari 2008

backtrack



5 år yngre spottandes i båset, jävla flaxande.



I det ruttna äpplet med Daniel Rehn, Dorfi, Jackie och Taro





Stående sovande i Oslo med Grändi, Ice + nån skallywag, Henok och vår norska connect Spise 2001.

lördag 19 januari 2008

Länge Leve Laget videoinsp.







Många har frågat mig om "Länge Leve Laget" videon på sistone, huruvida den existerar..det gör den. Kommer komma ut snart vid ett bra tillfälle. Hade några bilder i datorn från inspelningsdagen i somras.(observera att jag slaggar på en av bilderna)

onsdag 16 januari 2008

Inspelningen av "Glöd" episod 1



Här kommer episod 1 av följetongen "Inspelningen av Glöd", regisserad av Taro.

tisdag 15 januari 2008

L.E.G.A.V.



LEGAV är en grupp som består/bestod utav Knubbe och Sexfemman.Dom är för tillfället inte så aktiva som grupp då Knubbe har flyttat till Skåne och Sexfemman gör sin grej här uppe i Sthlm. Dom har aldrig lyckats få ut så mycket även fast det finns ganska många knastriga inspelningar på vift med dom.
För några år sedan runt 2003-2004 sammanställde LEGAV dock sin mytomspunna ep "4 spår på 4 år". Den är lite av en raritet och därför tänkte jag langa den här.
Den har gäster som Fattaru-Mackan och yours truly dvs Gon Jovi.Hela ep´n är producerad av en snubbe som heter Steffo för soulschool, han jobbade b.la med Veronica Maggio på hennes första album som producent och låtskrivare.
Dra ner den och vibba på den.
LEGAV 4 SPÅR PÅ 4 ÅR

måndag 14 januari 2008

Glöd är på väg..

Vi håller just nu på att mixa mitt nya album "Glöd", vi är ungefär 70-80 procent klara med det. Har bara typ två låtar till att spela in som det är just nu. Ska in i studion i veckan med Kaah och Adams Ray och koka upp nånting. Har ett tungt beat av Kaahkan så det blir nog bra skit.
När man gör ett album så flyger fan månaderna förbi, jag tror det var april förra året som jag spelade in första låten till skivan. Det va lite kul för redan då så sa jag att den låten skulle ligga sist på skivan och det gör den fortfarande på den preliminära tracklisten. Jag och Taro hade en vision för albumet både musikaliskt och grafiskt som jag tycker vi har lyckats hålla jävligt bra. Vi ville inte bara göra ett till album utan en tidskapsel med ett distinkt sound, skapa en egen värld eller vad man ska säga. Innan skivan släpps ligger det dock en massa arbete framför oss. Dom följande månaderna så kommer vi inte sitta still en sekund förvänta dig en ny låt från skivan alldeles strax, förvänta dig en video inom några veckor, förvänta dig ett mixtape från HL-hållet samt intervjuer etc.
2008 ska vi lämna avtryck.

Och just det grattis till rmh för grammisen, kul att det släpps in nytt blod.

Ha det bra sålänge!/G.O. Waldner

måndag 7 januari 2008

KATT-A-STROF


Nimo Cheebs har just släppt ett nytt tungt mixtape för gratis nerladdning på hans hemsida. Jag är med på ett hörn på låten "Katt-A-Strof". Låten cirkulerar kring förhållanden där nästan all kärlek är borta ur bilden och det bara finns jidder och irritation kvar. Tror dom flesta har vart där någon gång..nog snackat! Ladda ner den kömpis och dra också ner hela mixtapet gratis på www.nimocheebs.com.

Nimo Cheebs med Paragon - "Katt-a-strof"

torsdag 3 januari 2008

En liten recap av det gångna året i bilder



Jag körde några låtar i somras på "Blatte de luxe" konserten i kungsträdgården, jag fick gå på efter magdansöserna!



Med Fille på "Länge Leve Laget" videoinspelningen, passande målning.



På "FTD" videoinspelningen med mr Sexfem och Adam Tensta, en av dom få glimtarna av solen sommaren 2007



i studion med Astma jobbandes på "Glöd", många timmar av musikaliska utsvävningar.



I studion med Henok, Näääk och Mackan och gör den där feta skiten.



Ison & Filles releasefest på reisen i våras, himlen såg faktiskt ut sådär på riktigt. Klassisk bild!!

onsdag 2 januari 2008

2008!!!


GOTT NYTT ÅR!!!!
På tolvslaget med Seis Cinco, nu börjar det!!
"GLÖD"...himlen faller ner.